Saapuminen, Majoitus, Ruokailu ja Kuljetukset

Ilmoittautuminen

Kaikki joukkueet ilmoittautuvat saapuessaan kisakansliassa, josta heidät ohjataan majoituskouluille ja pelipaikoille. Ilmoittautuminen on myös mahdollista ensimmäisen ottelun jälkeen.

Majoitus

Majoituspantti (50 euroa/joukkue) peritään koulumajoittautumisen yhteydessä majoituskoululla. Kukin joukkue vastaa majoitustilojen kunnosta ja siisteydestä.

Majoituspaikan vastaava tarkastaa luokan ennen joukkueen lähtöä sunnuntaina ja palauttaa majoituspantin joukkueelle, mikäli joukkue on huolehtinut majoitustilojensa kunnosta ja siisteydestä asianmukaisella tavalla. Majoitustiloihin ei tule jättää mitään arvoesineitä ja tila tulee lukita sekä ikkunat sulkea sieltä poistuttaessa. Tavaroiden säilyttäminen majoitustiloissa joukkueen omalla vastuulla.

Kaikissa majoitustiloissa on turnauksen aikana hiljaisuus klo 23.00–07.00.

Majoitustilat ovat käytettävissä perjantaina klo 18.00 alkaen ja ne on tyhjennettävä ja siistittävä sunnuntaina klo 12.00 mennessä.

 

Tavarat voi tuoda säilytykseen Puropellon kouluun erikseen sovittavaan paikkaan tai ottaa mukaan pelipaikoille.

 

Turnausbussit

Rengaslinjat ajavat koulujen väliä aikataulun mukaisesti. Linjoja ajaa perjantaista sunnuntaihin viisi linja-autoa. Joukkueille jotka mahdollisesti majoittuvat hotellissa ei järjestetä erillisiä kuljetuksia normaalin Rengaslinjan lisäksi.

 

Pysäköinti Turnaustoimiston läheisyydessä

Turnaustoimiston läheisyydessä on todella vähän pysäköintipaikkoja. Punaisella merkitty alue turnaustoimiston edessä on varattu turnauksen viralliselle Rengaslinja linja-autoliikenteelle. Alueelle ei tule pysäköidä joukkueiden omia autoja.

Pysäköinnille on varattu tilaa koulun sisäpihalta. Autot on pysäköitävä merkityille paikoille niin että pelastustiet pysyvät aina avoinna.

Muistattehan että tyhjäkäynti on sallittua ainoastaan max. 2min