JBT:n yhteistyökumppani tilitoimisto Tainaniemela

25.4.2017Pieni info hyvästä yhteistyökumppanistamme

Veli-Matti Lehtinen toimii yrittäjänä ja toimitusjohtaja tilitoimisto Tainaniemelassa

Hän hoitaa TuNMKY:n ja JBT:n taloushallinnon, joka on ulkoistettu tilitoimisto Tainanimelalle. Työhön kuuluu eri jaostojen, kuten koripallojoukkueiden maksuliikenteen hoitaminen, kirjanpidon ja tilinpäätöksen tekeminen sekä niiden sisäinen ja ulkoinen raportointi. 

”Olemme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen taloushallinnon hoitamiseen erikoistunut taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, meillä on 12 työntekijää ja n 400 asiakasyritystä.  Pyrimme toimimaan asiakasyritystemme kumppaneina ja neuvonantajina taloushallintoon liittyvissä asioissa ja vapauttamaan yritysten oman henkilökunnan aikaa varsinaisen liiketoiminnan hoitamiselle mm. sähköistämällä taloushallinnon rutiineja” Veli-Matti kertoo yrityksen toiminnasta.

Urheiluseuroille tilitoimisto Tainaniemela voi tarjota kaikkia edellä mainittuja palveluita, erityisesti paperitonta taloushallintoa, kuten ostolaskujen sähköistä kierrätystä sekä myyntilaskujen lähettämistä sähköisesti, tietysti myös perinteistä kirjanpitopalvelua. 

”Asiakasyritystemme toiminnan kaikenlainen tukeminen kuuluu toimintaperiaatteisiimme, lisäksi nuorison hyvien harrastusten tukeminen on lähellä arvomaailmaamme” Veli-Matti vastaa kysymykseen miksi he haluavat tukea JBT:tä ja TuNMKY:tä

Lisää tietoa palveluista www.Tainaniemela.fi